Order at Phones (004) 0743- 435944 (Orange)

International Shipping

(004) 0236-461322 (Orange) contactati-ne

online-help-donatella
Cos Cumparaturi:Acum in cos: 0 obiecte
 Romana English
Monede:
Categorii
Cele mai bine vandute
Termeni de confidentialitate
Protectia datelor personale:

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra necesita datele personale doar in vederea expedierii marfurilor si materialului informational catre clientii sai.
SC. DONATELLA S.R.L. garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa:S.C. Donatella S.R.L, M19,str.Brailei af.bl.B2,Galati.

Politica de confidentialitate

Avem nevoie de nume, prenume, numar de telefon, domiciliu, adresa de e-mail si varsta. In momentul in care doriti sa cumparati online va vom cere si adresa de livrare si modalitatea de plata. De asemenea, putem obtine informatii referitoare la numarul de utilizatori ai website-ului sau informatii care ne pot ajuta sa il imbunatatim sau sa il dezvoltam.
Informatiile solicitate vor fi folosite pentru procesarea comenzii dumneavoastra si pentru a va aduce la cunostiinta eventualele modificari ale functionarii website-ului. Daca aveti comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentilitate va rugam sa ne contactati la e-mail office@donatella.ro.
Furtul de date, spamul, marketingul obscen samd vor fi raportate la Romanian Black List.
Continua