Order at Phones (004) 0743- 435944 (Orange)

International Shipping

(004) 0236-461322 (Orange) contactati-ne

online-help-donatella
Cos Cumparaturi:Acum in cos: 0 obiecte
 Romana English
Monede:
Categorii
Cele mai bine vandute
Conditii de Folosire
Bine ati venit la magazinul online DONATELLA - Style with Smile. Va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre inainte de a face o comanda. Folosirea acestui website si plasarea de comenzi online semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate. Inainte de a face o comanda, daca aveti vreo nelamurire, va rugam sa ne scrieti la adresa office@donatella.ro.

CONDITII

Urmatoarele reguli si conditii vor fi aplicate tuturor vizitatorilor magazinului Donatella.ro. Utilizand site-ul nostru, sunteti de acord sa respectati aceste conditii, Donatella.ro asumandu-si dreptul de a face modificari fara nici o notificare prealabila. In cazul violarii acestor reguli, Donatella.ro isi rezerva dreptul de a aplica toate masurile legale si morale existente. Fara nici o notificare prealabila, Donatella.ro poate sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate sau arhiva din continutul site-ului, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare
Pentru a putea cumpara de pe www.donatella.ro, trebuie sa aveti un cont pe website-ul nostru. In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe o perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Securitatea Datelor Personale
Politică de confidențialitate
Donatella.ro se angajează să vă protejeze confidențialitatea și să vă ofere o experientă sigură online. Donatella s-a remarcat în ultimii ani ca o firmă care pune clientul sau utilizatorul pe primul loc, oferind transparență totală serviciilor sale. Prin utilizarea site-ului nostru, donatella.ro, sunteți de acord cu termenii acestei Politici de confidențialitate, care oferă detalii cu privire la informația pe care o colectăm, modul în care o folosim și accesul dumneavoastră la această informație.
Informațiile pe care le colectăm
Donatella.ro colectează informațiile pe care le introduceți în momentul în care plasați o comandă. Acestea sunt folosite pentru îndeplinirea comenzii și nu sunt utilizate în niciun alt scop. Deasemenea, folosim "ccokies" pentru a îmbunătăți serviciul pe care îl oferim și pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de o experiență rapidă și eficientă, atunci când vizitați din nou site-ul nostru.
Cum folosim informațiile dumneavoastră
Informații precum numele dumneavoastră, numărul de telefon și adresa de livrare sunt utilizate pentru a procesa și finaliza o comandă. Aceste informații sunt stocate în baza noastră de date pentru 2 ani, timp în care le vom folosi pentru alte comenzi pe care dumneavoastră le veți efectua pe site-ul nostru.
Cine are acces la informațiile dumneavoastră
Donatella.ro este singura care deține informațiile dumneavoastră complete. Noi împărțim doar cu o companie de curierat informații precum numele dumneavoastră, adresa de livrare și numărul de telefon. Informația mai poate fi reținută în cazul unor nevoi legale: de a satisface o lege, un regulament, pentru efectuarea unor investigații în cazul unor plângeri, pentru a proteja site-ul și firma noastră, securitatea utilizatorilor sau dacă este cazul să cooperăm într-o anchetă judiciară. Drepturile dumneavostră Dumneavoastră ne puteți contacta oricând, având drepturile depline: -de a accesa datele-aveți dreptul deplin să cereți orice informație privind datele dumneavoastră cu caracter personal, le puteți accesa, modifica și șterge, dacă doriți -de a rectifica și șterge datele-puteți modifica aceste date oricând doriți și chiar să doriți ștergerea lor, chiar dacă le-ați acceptat înainte. Aveți deplin control asupra datelor dumneavostră deținute de donatella.ro -de a primi datele și de a le porta-aveți dreptul să primiți toate datele dumneavostră deținute de donatella.ro -de a vă opune-vă puteți opune prelucrarea datelor dumneavoastră de donatella.ro din orice motiv legal -de a depune o plângere-în fața Autoritătii Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, în cazul în care considerați că noi nu am respectat drepturile dumneavoastră -de a vă retrage consimatamantul-ca donatella.ro să prelucreze sau să dețină oricare dintre date dumneavoastră Vizitatorii din afara României Donatella.ro este situată în România, atât și serverele sale care fac disponibile funcționarea acestui site, așa că acest site ține de legislația privind Internetul din România, care va guverna toate aspectele acestui site. Vizitând acest site, autorizați acest transfer către legea din România, precum și prelucrarea și utilizarea datelor. Contact Ne puteți contacta oricând, la orice oră și legat de orice problemă la numărul de telefon +40-743-435944 sau prin contact direct pe donatella.ro Vă mulțumim pentru încredere și suport! Datele dumneavoastra personale vor fi folosite doarn scopul declarat al acestui site (pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletine informative periodice etc). Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Trebuie sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica, etc. continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provin. In aceste conditii, sub nici o forma nu putem fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.
Puteti utiliza site-ul nostru doar pentru a comanda, plati sau viziona produsele noastre. Nu puteti utiliza site-ul nostru: pentru a face vreo comanda sau plata ilegala, frauduloasa ; sau speculativa; pentru a afisa sau transmite vreun material ilegal, amenintator, calomniator, defaimator, obscen, indecent, pornografic sau profanator sau vreun material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat o infractiune, care ar putea da nastere la o raspundere civila, sau care ar putea incalca in alt mod vreo lege; sau orice alt scop care este ilegal sau interzis de aceste Conditii. Noi putem, in orice moment si fara preaviz sau raspundere, inceta sau restrictiona accesul dumneavoastra la toate componentele sau oricare componenta a site-ului nostru. Accesul dumneavoastra la site-ul nostru s-ar putea sa nu fie neintrerupt sau disponibil in orice moment. Noi nu putem promite ca site-ul nostru va fi fara erori, ca defectele sau erorile vor fi corectate sau ca site-ul nostru sau serverele care il fac disponibil sunt fara virusi sau fara alte componente daunatoare. Nu veti utiliza vreun dispozitiv, software sau rutina care intervine sau incearca sa intervina in operarea normala a site-ului nostru sau nu veti lua nici o masura care impune o incarcare nerezonabila pe echipamentul nostru informatic.

Legatura cu alte site-uri
Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect responsabili pentru cele mai sus mentionate.

Copyright
Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea Donatella SRL si Artvertex, Inc. precum si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Donatella SRL si Artvertex, Inc. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limitarea raspunderii
Noi nu vom fi, si colaboratorii nostri nu vor fi, responsabili sau raspunzatori pentru (A) daune aduse calculatorului dumneavoastra sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesarii, utilizarii de catre dumneavoastra sau navigarii pe site-ul nostru sau descarcarea de catre dumneavoastra a vreunui continut, informatie, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru sau (B) orice prejudiciu, pierdere, revendicare, dauna, sau orice daune speciale, exemplare, punitive, indirecte, incidente sau de consecinta de orice tip, fie bazate pe contract, prejudiciu, raspundere stricta sau altfel, care decurge din sau are in vreun fel legatura cu (I) orice utilizare a site-ului nostru sau a continutului, datelor, materialelor sau informatiilor gasite in acesta, (II) orice neindeplinire sau intarziere (inclusiv fara limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componenta a acestui site pentru achizitionare, revanzare sau plata), sau (III) executarea sau neexecutarea de catre noi sau de catre orice furnizor, chiar daca noi sau furnizorul nostru am fost avizati de posibilitatea de daune aduse acestor parti sau oricarei alte parti.
De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice ncercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. NU OFERIM NICI UN FEL DE GARANTIE, DIRECTA SAU INDIRECTA CA: SERVICIUL VA FI POTRIVIT CERINTELOR DUMNEAVOASTRA; SERVICIUL VA FI NEINTRERUPT, SIGUR SI FARA ERORI DE ORICE FEL; CALITATEA INFORMATIILOR, DATELOR, IMAGINILOR, PRODUSELOR OBTINUTE CONTRA COST SAU GRATIS PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI VA CORESPUNDE CERINTELOR SI ASTEPTARILOR DUMNEAVOASTRA; SERVICIUL POATE FI INTRERUPT DE CATRE PROPRIETARI SAU ADMINISTRATORI IN ORICE MOMENT FARA NICI O NOTIFICARE PREALABILA SI FARA NICI UN FEL DE PRETENTIE DE ORICE FEL DIN PARTEA DUMNEAVOASTRA; PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI NU SE OFERA NICI UN FEL DE GARANTIE SAU CERTITUDINE ALTELE DECAT CELE IN MOD EXPRES SPECIFICATE IN ACESTI TERMENI DE OFERIRE A SERVICULUI; SUNTETI DIRECT SI DEPLIN RESPONSABIL PENTRU ORICE ACTIVITATE SI/SAU CONTINUTUL ORICAROR DATE, INFORMATII, IMAGINI, TEXT, INREGISTRARI AUDIO SAU VIDEO SAU A ORICAREI ALTE CONTRIBUTII PE CARE O FACETI DISPONIBILA SAU O TRANSMITETI IN CONDITIILE PREZENTILOR TERMENI AI SERVICIULUI; FORTA MAJORA EXONEREAZA DE RASPUNDERE PARTEA CARE O INVOCA IN CONDITIILE LEGII; NU SUNTEM RESPONSABILI SI NU PUTEM FI TINUTI RESPONSABILI IN NICI UN FEL, DIRECT SAU INDIRECT, PENTRU ORICE PAGUBA SAU PROBLEMA DIRECTA SAU INDIRECTA, DE ORICE NATURA, CA URMARE A FOLOSIRII SERVICIULUI.

CUMPARAREA PRODUSELOR

Ne dorim ca navigarea dumneavastra pe site-ul Donatella.ro sa fie relaxanta si sa va incante.
Cumpararea produselor se face prin apasarea butonului "Adauga in cos" prezent in dreptul fiecarui produs in pagina de prezentare detaliata a produsului.
Dupa adaugarea in cos a produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului "Comanda" si parcurgerea pasilor simpli descrisi in pagina de comanda:
- Logare: se realizeaza autentificarea dumneavoastra prin completarea formularului de autentificare, daca sunteti o clienta deja inregistrata, sau a formularului de inregistrare, daca sunteti o clienta noua.
- Aplica comanda: verificarea finala a comenzii si finalizarea ei prin apasarea butonului "Aplica comanda".
- Confirmare: confirmarea comenzii dumneavoastra prin afisarea facturii proforma generata automat de magazin.
O comanda este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul "In asteptare". In momentul procesarii comenzii de catre Donatella.ro si trimiterii coletului catre dumneavoastra, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat ca stadiul comenzii este "Procesata".
Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

MODALITATI DE PLATA

Donatella iti pune la dispozitie trei metode de plata, astfel incat sa optezi pentru cea care ti se potriveste cel mai bine. Pretul produselor din magazinul virtual Donatella.ro contin TVA. De asemenea pe factura va aparea si contravaloarea transportului ce va include TVA.
1) Plata online in contul nostru PAYPAL
2) Plata in avans
Odata incheiate cumparaturile dumneavoastra, veti primi pe mail factura proforma .
Dupa ce achitati la orice banca aceasta factura, in contul nostru:
banca: Banca Comerciala Romana - Filiala Traian Galati
cont: RO56 RNCB 0144 0174 7442 0001 (RON)
va trebui sa ne trimiteti la adresa noastra de e-mail (office@donatella.ro) confirmarea de plata. In acest moment comanda dumneavoastra va fi finalizata cu succes. Din cauza epuizarii rapide a stocurilor nu vom rezerva produsele dumneavoastra ( in asteptarea efectuarii platii) mai mult de 3 zile lucratoare.
3) Plata la livrare
Daca selectati dintre metodele de plata afisate in momentul finalizarii comenzii optiunea Plata la livrare, trebuie sa completati datele personale din campurile listate si vi se va afisa o factura proforma. In acest moment, comanda dumneavoastra va fi livrata, plata facturii facandu-se catre curier, in momentul primirii coletului.

LIVRARE SI TRANSPORT

Termenul de livrare este de circa 3 zile, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastre. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus.
Taxa de Transport prin Curierul Rapid este:
- gratuita pentru comenzi cu valoarea mai mare de 500 RON,
- 8 RON pentru comenzi cu valoarea mai mare de 300 RON,
- 17 RON pentru comenzi cu valoarea pana la 300 RON.
Livrarea se face la domiciliul clientului de catre curier de regula in 24 de ore de la expedierea comenzii, si poate ajunge la maxim 48 de ore pentru livrarea in zone rurale.
Pentru specificatii cum ar fi: ora de livrare, adresa sau un punct de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii inainte de depunerea comenzii. Veti fi instiintat prin email de catre noi in ziua in care coletul cu comanda dumneavoastra a fost expediat. (contine AWB)
Coletul poate fi ridicat de orice membru al familiei dupa achitarea sumei de plata catre agentul curier. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, noi il putem confectiona in 2-3 zile,marind astfel durata livrarii. Vom comunica cu dumneavoastra acestea prin telefon si daca sunteti de acord vom finaliza comanda. Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in timp util.

RETURNARE

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris pe vanzator ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
Solicitati telefonic returul printr-un apel la numarul 0743 435 944 in urma caruia veti primi un numar de retur (Numar RMA) si instructiuni suplimentare, daca este cazul.
Returnare efectiva a produsului se poate face prin curierat rapid, in acest caz fiind obligatorie prezentarea Numarului RMA. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Returul se face prin curier rapid.
Nu se pot returna produse purtate, produse care au suferit modificari ale proprietatilor acestora sau produse deteriorate. Se va accepta returnarea produselor cu modificari (defecte) doar daca acestea s-au produs datorita unor cauze ce nu pot fi imputate consumatorului
Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor. Nu aveti posibilitatea de a schimba produsul personal din motive care nu sunt in responsabilitatea SC Donatella SRL.
Cheltuielile cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile, prin virament bancar.
Taxa initiala de expediere a coletului nu se va rambursa.

MASURI

Marimi pentru confectii
Va recomandam sa verificati prin masurare, dimensiunile de baza ale corpului dumneavoastra, pentru a putea stabili corect marimile Donatella care vi se potrivesc.
*Circumferinta bust: Masurati in jurul trunchiului, pe sub brate si peste zona cea mai proeminenta a bustului. Mentineti centimetrul lejer.
*Circumferinta talie: Masurati pe linia taliei, aproximativ in dreptul buricului, mentinand centimetrul lejer.
*Circumferinta sold: Masurati la aproximativ 20 de cm sub talie, in zona cea mai proeminenta a bazinului si mentineti centimetrul lejer.
*Lungimea interioara a pantalonului este distanta de la punctul cel mai de sus dintre picioare pana la tivul pantalonului.

Marimea 40..........Marimea 42..........Marimea 44............Marimea 46............Marimea 48

B 81-83 (cm)..........B 85-87 (cm)..........B 89-91 (cm)..........B 93-95(cm)...........B 99-101(cm)
T 65-67 (cm)...........T 69-71(cm)...........T 73-75(cm)...........T 79-81(cm)...........T 84-86(cm)
S 91-93 (cm)..........S 95-96(cm)............S 99-101(cm)..........S 103-105(cm)........S 109-111(cm)Marimi pentru incaltaminte
Pentru a putea stabili cat mai corect marimile Donatella la incaltaminte, va rugam sa va creionati pe o foaie conturul talpii piciorului gol si sa masurati dimensiunea piciorului din varf pana la calcai.
35 - 22,7 cm
36 - 23.1 cm
37 - 23.6 cm
38 - 24.2 cm
39 - 24.9 cm
40 - 25.3 cm
41 - 25.7 cm

Continua